Home » Contact » DJG - De Jong uitgeverij Groep

DJG - De Jong uitgeverij Groep

DJG (De Jong uitgeverij Groep). De DJG is een reformatorische groep van redacteurs, auteurs, illustrators etc. die zich inzetten op en voor het instandhouden van de reformatorische muziek, literatuur enz. 

Dagelijks komen er nieuwe ideeën binnen om (nieuwe) producten te plaatsen, manuscripten om boeken te laten drukken en ook bladmuziek en CD's. Al met al is het een bloeiend bedrijf. 

De Jong uitgeverij is dan ook één van de vele 'onderdelen' van de DJG die het bedrijf in stand houd(en). Er zijn nog een paar onderdelen. Eén van de bekendste ziet u hiernaast in de banner. Dat is het platform  'Mijn Leesland' waar je onbeperkt boeken kan downloaden en/of lezen. Het ziet er naar uit dat er nog een aantal 'onderdelen' bijkomen de aankomende jaren. 

Het DJG werkt er hard aan om zoveel mogelijk klandizie te krijgen. Klantvriendelijkheid staat daarom bij ons gegarandeerd voorop. Product of dienst niet goed? Geld terug! Ook werkt het DJG er hard aan om meer 'onderdelen' te ontwerpen en te verzinnen. Wij zijn een reformatorische groep. 

Heeft u nog vragen of mist u informatie? Neem gerust contact met ons op:

info@uitgeverijdejong.nl