Home » Contact » Nieuws » Manuscript/verhaal insturen

Manuscript/verhaal insturen

Gepubliceerd op 24 juni 2021 om 19:37

Schrijf jij wel eens verhalen en heb je een schrijfknobbel? Zou je graag je eigen boek in handen willen hebben? Stuur gerust je manuscript naar ons op! Grote kans dat jij binnenkort met je eigen boek in handen staat te glimmen!

Stel, je stuurt je manuscript/verhaal op, hoe verloopt het verder dan?

1. Binnen 1 uur na je upload ontvang je via de mail een bevestiging. 

2. Vervolgens wordt je manuscript meestal diezelfde dag nog beoordeeld door de redactie en krijg je binnen uiterlijk 24 uur een beoordeling via de mail toegestuurt met daarin of wij in je verhaal/manuscript een uitgave zien. Zo niet? Dan sturen wij jou een aantal tips toe met daarin hoe je je verhaal kan verbeteren zodat je hem weer op kan sturen. 

3. Zien wij in je boek een uitgave? Dan nemen wij contact met jou op. Loopt het allemaal goed en in orde? Stap 4!

4. De vormgever wordt in werk gesteld en maakt een mooi ontwerp van de cover en de binnenkant van jou boek. Ook wordt intussen de illustrator aan het werk gezet die (als je dat aangeeft) plaatjes voor de binnenkant en eventueel de cover tekent. 

5. Na één maand krijg je een proefexemplaar toegestuurd en mag jij beoordelen of je het een goed boek en ontwerp vindt. Zo niet? Dan maken wij een nieuw ontwerp en krijg je nog een proefexemplaar toegestuurd. Zo wel? Stap 6!

6. Je boek wordt in een oplage gedrukt en verschijnt binnen twee maanden op de website van uitgeverij De Jong en (eventueel, naar jou keuze) ook in de boekwinkels- en handels van Nederland. 

7. Je krijgt tot slot inlogcodes van My Dashboard waarmee je jezelf kunt laten uitbetalen per verkocht boekexemplaar. 

8. Als je verkoop hard gaat, wordt er een tweede, grote druk van je boek gedaan.

 

 Meer informatie of je manuscript/verhaal opsturen/uploaden? Klik hier!

 

© Juni 2021, redactie Uitgeverij De Jong

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.