Informatie

Lees het gerust door en maak kennis met ons!

Wie zijn wij?

Wij zijn een reformatorische uitgeverij, die staat voor de christelijke normen en waarden. Ons doel is, en daar streven we naar, om zo goed mogelijke producten te verkopen. Wij staan garant voor onze klanten en leveren daarom alleen producten die van hoge kwaliteit zijn. Wij staan helemaal verantwoordelijk voor onze producten. Niet goed? Neem contact op en samen bespreken we de mogelijkheden. 

Online diensten

Online diensten zoals o.a. Jou Leesplatform en JouWeer zijn ook van ons als DJG. Ook daarover zijn wíj verantwoordlijk en dragen alle auteursrechten. Klachten, opmerkingen of suggesties? Laat het gerust weten!

Auteursrechten en DJG

Alle diensten en offline producten van ons zijn van óns. Alle auteursrechten gaan dus naar ons. Wilt u er wat mee doen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen verder naar de mogelijkheden. De DJG staat voor De Jong uitgeverij Groep. 

Verzending producten

Al onze producten laten wij via de PostNL service bezorgen. Wij zijn absoluut niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die via de post opgelopen zijn of voor vertragingen. Uiteraard laten we u dat wel weten. Ook mag u altijd contact met ons opnemen over een beschadigd product en/of dienst. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.